Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gombás lepénykék
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 80 dkg gomba
- 3 dkg zsemlemorzsa
- 3 db tojás
- 1 dkg liszt
- 5 dkg vöröshagyma
- só
- bors
- 3 dkg Rama margarin
- olaj a sütéshez
- 1 cs. petrezselyem
Elkészítés:
A gombát a szokott módon megtisztítjuk, nem túl apró kockákra vagdaljuk, és Rama margarinon körülbelül 10 percig pároljuk. Ekkor hozzáadjuk a zsemlemorzsát. Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, reszelt hagymával, zöldpetrezselyemmel. Beleütjük a tojásokat, belekeverjük a lisztet és forró olajban lepénykéket sütünk belőle. Bármilyen főzelékhez kitűnő.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!