Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gombás lepénykék

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 80 dkg gomba
  • 3 dkg zsemlemorzsa
  • 3 db tojás
  • 1 dkg liszt
  • 5 dkg vöröshagyma
  • bors
  • 3 dkg Rama
    margarin
  • olaj a sütéshez
  • 1 cs. petrezselyem



  

Elkészítés:

A gombát a szokott módon megtisztítjuk, nem túl apró kockákra vagdaljuk, és Rama
margarinon körülbelül 10 percig pároljuk. Ekkor hozzáadjuk a zsemlemorzsát. Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, reszelt hagymával, zöldpetrezselyemmel. Beleütjük a tojásokat, belekeverjük a lisztet és forró olajban lepénykéket sütünk belőle. Bármilyen főzelékhez kitűnő.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!