Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Kapros töltött tök
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 50 dkg spárgatök (15-18 cm átmérőjű a legjobb)
- 25 dkg darált sertéshús
- 1 db zsemle
- 1 db tojás
- 10 dkg kapor
- 4 dkg liszt
- 2 dl energiaszegény tejföl
- só
- bors
- vöröshagyma
Elkészítés:
A tököt meghámozzuk, 5-6 cm-es karikákra vágjuk és egy Rama margarinnal kikent tepsibe rakjuk. A darált húst sóval, borssal, finomra vágott kaporral és pirított, finomra vágott hagymával ízesítjük. Hozzákeverjük az áztatott zsemlét és a tojást. A tölteléket a tökkarikákba töltjük. A vastag kapor szárakat mellétesszük és az előzőleg már elkészített kapormártás felével leöntjük, sütőben megpároljuk. Tálaláskor a tököt leöntjük a mártás másik felével.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!