Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Padlizsánpástétom
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 70 dkg padlizsán
- 1 cs. metélőhagyma
- 1 dl olaj
- citromlé
- só
- bors
- fokhagyma
Elkészítés:
A padlizsánt sütőben puhára sütjük, majd fa-, vagy műanyag késsel meghámozzuk és egy tálban fakanállal pépesre keverjük. Hozzátesszük az olajat, az apróra vágott metélőhagymát, a szétdörzsölt fokhagymát. Sóval, borssal, citromlével ízesítjük. Miután elkészült, alaposan lehűtjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!