Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Kovászos patisszon
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 1 db patisszon
- 1 cs. kapor
- 2-3 gerezd fokhagyma
- só
Elkészítés:
A patisszont meghámozzuk, kimagozzuk, majd ujjnyi vastag hasábokra vágjuk. Egy üveg aljára tegyünk egy csomó kaprot, rá a patisszont, közé a megtisztított fokhagymát. Vizet forralunk, egy liter vízbe teszünk 2 dkg sót, s ezt a patisszonra öntjük. Az üveg tetejére egy szelet kenyeret fektetünk, s lefedve meleg, illetve napos helyre tesszük. Ha megért - hamarabb megér mint az uborka - átrakjuk másik üvegbe, leszűrjük a levét, és hűtőszekrényben tároljuk, jól lezárt edényben.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!