Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Rakott padlizsán I.

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 80 dkg padlizsán
  • 8 dkg rizs
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 2 dkg liszt
  • 1 dl olaj
  • 2 dl energiaszegény tejföl
  • 2 dkg sajt
  • 1 dl nyers paradicsomlé
  • petrezselyem



  

Elkészítés:

A megtisztított padlizsánt ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, lisztbe mártjuk, majd olajban kisütjük. A rizst, a reszelt hagymát és a petrezselymet ugyanebben az olajban puhára pároljuk. Tűzálló tálba felváltva elhelyezzük a padlizsánt és a hagymás, petrezselymes rizst. Tejföllel és nyers paradicsomlével leöntjük, reszelt sajttal behintjük, és sütőben megsütjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!