Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Rakott padlizsán I.
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 80 dkg padlizsán
- 8 dkg rizs
- 5 dkg vöröshagyma
- 2 dkg liszt
- 1 dl olaj
- 2 dl energiaszegény tejföl
- 2 dkg sajt
- 1 dl nyers paradicsomlé
- petrezselyem
- só
Elkészítés:
A megtisztított padlizsánt ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, lisztbe mártjuk, majd olajban kisütjük. A rizst, a reszelt hagymát és a petrezselymet ugyanebben az olajban puhára pároljuk. Tűzálló tálba felváltva elhelyezzük a padlizsánt és a hagymás, petrezselymes rizst. Tejföllel és nyers paradicsomlével leöntjük, reszelt sajttal behintjük, és sütőben megsütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!