Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Töltött burgonya
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg burgonya
- 4 dkg Rama
- 10 dkg sárgarépa
- 8 dkg zöldborsó
- 4 dkg reszelt sajt
- só, bors, majoránna
- fél cs. petrezselyem
Elkészítés:
A burgonyát egészben megtisztítjuk. Tűzálló tálat Rámával kikenünk, belehelyezzük a burgonyákat, ráöntjük a 3 dl vizet, vagy húslevest. Fóliával letakarjuk és a sütőben puhára pároljuk. Ha megfőtt, a belsejét kifúrjuk. A kifúrt darabokat összekeverjük az előzőleg megpárolt és kockára vágott sárgarépával, borsóval és a reszelt sajt felével, megsózzuk, megborsozzuk, meghintjük majoránnával és a finomra vágott petrezselyemzölddel. A keveréket visszatöltjük a burgonyákba, a tetejére szórjuk a maradék reszelt sajtot. Kis Ráma-darabokat teszünk a tetejére majd forró sütőben pirítjuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!