Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Rakott paraj
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 16 dkg spagetti
- 60 dkg paraj
- 7 dkg Trappista sajt
- 1 ek. étolaj
- 1 dkg liszt
- 2 dl tej
- só
- törött bors
- reszelt szerecsendió
- 2 dkg Rama margarin
Elkészítés:
Külön-külön sós vízben megfőzzük a spagettit és a parajt. Levét lecsurgatjuk, majd a parajt megdaráljuk, vagy összevagdaljuk. Kiolajozunk egy mély tűzálló tálat, rétegezve belerakjuk a spagettit meg a parajt, a közöket olvasztott Rama margarinnal locsoljuk, reszelt sajttal, törött borssal meghintjük. A lisztből a tejjel és körülbelül 2 dkg Rama margarinnal besamelt főzünk, egy csipet sóval és szerecsendióval ízesítjük és a lerakott parajra öntjük. Tetejét reszelt sajttal meghintjük és szép pirosra sütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!