Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gombás makaróni

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 20 dkg makaróni
  • 20 dkg gomba
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 2 dkg paradicsompüré
  • 1 dl tejföl
  • 3 dkg reszelt sajt
  • bors



  

Elkészítés:

A makarónit sós vízben kifőzzük. Az apróra vágott gombát reszelt hagymán megpároljuk, és amikor zsírjára sült, hozzákeverünk 1 kanál paradicsompürét. Sózzuk, borssal ízesítjük, hozzákeverjük a tejfölt, egyszer felforraljuk, elvegyítjük a makarónival és jól megforrósítva, reszelt sajttal megszórva tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!