Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gombás makaróni
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 20 dkg makaróni
- 20 dkg gomba
- 5 dkg vöröshagyma
- 2 dkg paradicsompüré
- 1 dl tejföl
- 3 dkg reszelt sajt
- só
- bors
Elkészítés:
A makarónit sós vízben kifőzzük. Az apróra vágott gombát reszelt hagymán megpároljuk, és amikor zsírjára sült, hozzákeverünk 1 kanál paradicsompürét. Sózzuk, borssal ízesítjük, hozzákeverjük a tejfölt, egyszer felforraljuk, elvegyítjük a makarónival és jól megforrósítva, reszelt sajttal megszórva tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!