Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Párolt karotta tejfölös morzsával

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 80 dkg karotta
  • 8 dkg zsemlemorzsa
  • 5 dkg Rama
    margarin
  • 2 dl tejföl
  • negyed cs. petrezselyem



  

Elkészítés:

A megtisztított, egészben hagyott karottát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük és a tányérokra helyezzük. Gazdagon meglocsoljuk tejföllel és a tetejére szórjuk a Rama
margarinon megpirított zsemlemorzsát, vágott petrezselyemmel díszítjük. Nagyon finom előétel, de sült csirkéhez köretnek is kiváló.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!