Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Kelkáposztával gombával töltve
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 20 dkg gomba
- 8 ek. étolaj
- 80 dkg kelkáposzta
- 2 db tojássárgája
- 15 dkg vegyes zöldség
- 1 dl tejföl
- 2 dkg liszt
- só
- petrezselyem
Elkészítés:
A gombát olajban, kevés vágott petrezselyemmel 10 percig pároljuk, ezalatt a kelkáposzta külső leveleit leszedjük és leforrázzuk a belsejével együtt. A kelkáposzta belső részeit metéltre vágjuk és a gombával tovább pároljuk. A párolás után kicsit hagyjuk kihűlni, majd a tojássárgájával, sóval elkeverjük, és a külső kelkáposztaleveleket megtöltjük ezzel. A káposztadelek két végét behajtjuk, összegöngyöljük. A metéltre vágott zöldséget és az előbb elkészített tölteléket forró sós vízbe tesszük. Ha puhára főttek, tejfölös habarást készítünk, az egészet felforraljuk és tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!