Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gomba csirkevagdalékkal

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg gomba
  • 40 dkg csirkehús
  • 1 dkg liszt
  • 3 ek. étolaj
  • fehér bors
  • citromlé
  • 2 dkg Rama
    margarin



  

Elkészítés:

A gombákat jól megmossuk, megtisztítjuk. Egészben hagyva, olajon kellő mennyiségű sóval és citromlével megpároljuk, úgy, hogy ne legyenek túl puhák. Ezután szűrőre rakjuk, s lecsurgatjuk. Közben a sült vagy főtt csirkehúsból a Rama
margarinon vagdalékot készítünk, liszttel meghintjük, s húslével feleresztjük úgy, hogy sűrű pépet kapjunk. A gombafejeket megtöltjük a húsvagdalékkal és Rama
margarinos papírral letakarva sütőben átsütjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!