Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gomba csirkevagdalékkal
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg gomba
- 40 dkg csirkehús
- 1 dkg liszt
- 3 ek. étolaj
- fehér bors
- só
- citromlé
- 2 dkg Rama margarin
Elkészítés:
A gombákat jól megmossuk, megtisztítjuk. Egészben hagyva, olajon kellő mennyiségű sóval és citromlével megpároljuk, úgy, hogy ne legyenek túl puhák. Ezután szűrőre rakjuk, s lecsurgatjuk. Közben a sült vagy főtt csirkehúsból a Rama margarinon vagdalékot készítünk, liszttel meghintjük, s húslével feleresztjük úgy, hogy sűrű pépet kapjunk. A gombafejeket megtöltjük a húsvagdalékkal és Rama margarinos papírral letakarva sütőben átsütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!