Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Patisszon főzelék

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 80 dkg patisszon
  • 2 ek. étolaj
  • 2 db tojássárgája
  • 1 dl energiaszegény tejföl
  • vágott kapor
  • citrom
  • 8 dkg paradicsom



  

Elkészítés:

A megtisztított patisszont félbevágjuk, magházát kiszedjük és legyaluljuk, a kevés sóval átnyomkodott, de nem kicsavart patisszont a gyengén felmelegített olajra helyezzük, beletesszük az egybekötött kaprot, a citromhéjat és a paradicsomot. Fedő alatt puhára főzzük, pár csepp citromlével ízesítjük. A tejfölt összekeverjük a tojássárgájával, óvatos kevergetés mellett összefőzzük. Tálalás előtt a kaprot, paradicsomot és a citromhéjat kiemeljük belőle.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!