Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Patisszon főzelék
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 80 dkg patisszon
- 2 ek. étolaj
- 2 db tojássárgája
- 1 dl energiaszegény tejföl
- só
- vágott kapor
- citrom
- 8 dkg paradicsom
Elkészítés:
A megtisztított patisszont félbevágjuk, magházát kiszedjük és legyaluljuk, a kevés sóval átnyomkodott, de nem kicsavart patisszont a gyengén felmelegített olajra helyezzük, beletesszük az egybekötött kaprot, a citromhéjat és a paradicsomot. Fedő alatt puhára főzzük, pár csepp citromlével ízesítjük. A tejfölt összekeverjük a tojássárgájával, óvatos kevergetés mellett összefőzzük. Tálalás előtt a kaprot, paradicsomot és a citromhéjat kiemeljük belőle.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!