Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Kapros csirkemell
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 4 dkg Rama margarin
- 4 dl tej
- 10 dkg kapor
- 1 db húsleveskocka vagy vegeta
- só
- kevés citromlé
Elkészítés:
A négy kicsi csirkemellet lebőrözzük, kettévágjuk, az így kapott nyolc húsdarabot laposra verjük, nagyon kicsit megsózzuk, majd 4 dkg Rámán mindkét oldalukat átsütjük. Leöntjük annyi tejjel, hogy éppen ellepje, hozzáadjuk a húsleveskockát vagy a vegetát és a finomra vágott kaprot. Fedő alatt puhára pároljuk, ez idő alatt a tejet a hús magába szívja, csak a kellemes kapros mártás marad. Tálalás előtt pár csepp citromlével savanyítjuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!