Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Kapros csirkemell

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemell
  • 4 dkg Rama
    margarin
  • 4 dl tej
  • 10 dkg kapor
  • 1 db húsleveskocka vagy vegeta
  • kevés citromlé



  

Elkészítés:

A négy kicsi csirkemellet lebőrözzük, kettévágjuk, az így kapott nyolc húsdarabot laposra verjük, nagyon kicsit megsózzuk, majd 4 dkg Rámán mindkét oldalukat átsütjük. Leöntjük annyi tejjel, hogy éppen ellepje, hozzáadjuk a húsleveskockát vagy a vegetát és a finomra vágott kaprot. Fedő alatt puhára pároljuk, ez idő alatt a tejet a hús magába szívja, csak a kellemes kapros mártás marad. Tálalás előtt pár csepp citromlével savanyítjuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!