Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gesztenyével töltött pulykamell

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg pulykamell
  • 2 db zsemle
  • 3 dkg füstölt szalonna
  • 2 dkg Rama
    margarin
  • 3 db tojás
  • 12 dkg darált sertéshús
  • 20 dkg gesztenyepüré (nem édes)
  • szerecsendió
  • bors
  • 2 ek. étolaj



  

Elkészítés:

A pulykamellet kicsontozzuk és kiverjük. A zsemlét, amit előzőleg beáztattunk, összekeverjük a Rama
margarinnal, tojásokkal, hozzáadjuk a darált húst, a kockára vágott szalonnát, a gesztenyepürét. Ízesítjük a fűszerekkel. A tölteléket a pulykamellre halmozzuk, felcsavarjuk és megsózzuk. A tekercset olajozott fóliába csavarjuk és 40-45 perc alatt készre sütjük. Ha elkészült, 5-10 percig pihentetjük. A fóliát eltávolítjuk és a tekercset ferdén felszeleteljük. Párolt gyümölcsökkel, almával, körtével tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!