Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gesztenyével töltött pulykamell
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg pulykamell
- 2 db zsemle
- 3 dkg füstölt szalonna
- 2 dkg Rama margarin
- 3 db tojás
- 12 dkg darált sertéshús
- 20 dkg gesztenyepüré (nem édes)
- só
- szerecsendió
- bors
- 2 ek. étolaj
Elkészítés:
A pulykamellet kicsontozzuk és kiverjük. A zsemlét, amit előzőleg beáztattunk, összekeverjük a Rama margarinnal, tojásokkal, hozzáadjuk a darált húst, a kockára vágott szalonnát, a gesztenyepürét. Ízesítjük a fűszerekkel. A tölteléket a pulykamellre halmozzuk, felcsavarjuk és megsózzuk. A tekercset olajozott fóliába csavarjuk és 40-45 perc alatt készre sütjük. Ha elkészült, 5-10 percig pihentetjük. A fóliát eltávolítjuk és a tekercset ferdén felszeleteljük. Párolt gyümölcsökkel, almával, körtével tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!