Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Töltött uborka
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 50 dkg kígyóuborka
- 1 doboz krémsajt
- 10 dkg húsos pirospaprika
Elkészítés:
Az uborkát 10 cm hosszú darabokra vágjuk és óvatosan kivájjuk a közepéből a magokat. A krémsajthoz keverjük az apróra vágott paprikát. Ezzel a masszával töltjük meg az uborkát, majd 1-1,5 cm-es karikákra szeljük. Az uborkát tölthetjük körözöttel, ízesített májkrémmel is.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!