Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Májpástétomos rántott gomba
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg gomba
- 10 dkg májkrém (dobozos is lehet)
- 3 dkg Rama margarin
- 5 dkg liszt
- 8 dkg zsemlemorzsa
- 1 db tojás
- 1 dl olaj
- 1 cs. kapor
Elkészítés:
A gombafejeket megtisztítjuk és kettőtkettőt összeragasztunk az előre elkészített krémmel: a májkrém, a Ráma margarin és a finomra vágott kapor keverékével. Ezután a gombát a megszokott módon lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába bundázzuk és forró olajban szép pirosra sütjük. Ha azt akarjuk, hogy a rántott gomba kevésbé legyen olajos, a gombakalapokat 2-3 percig forraljuk lobogva forró, egy kiskanál ecettel ízesített vízben és csak utána rántjuk ki.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!