Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gombás szoljanka
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 80 dkg fejes káposzta
- 25 dkg gomba
- 10 dkg savanyú uborka
- 5 dkg paradicsompüré
- 2 dl energiaszegény tejföl
- 10 dkg vöröshagyma
- 2 ek. étolaj
- 3 dkg zsemlemorzsa
- 1 db babérlevél
- édesítőszer
- só
Elkészítés:
A legyalult káposztát megsózzuk és az olajon a felszeletelt hagymával együtt megpároljuk. Mielőtt teljesen megpuhulna, hozzátesszük a paradicsompürét, babérlevelet, pár csepp édesítőszert. A szeletekre vágott gombát megfőzzük. Amikor ez kész, hozzákeverjük az apróra vágott uborkát. Egy tűzálló tálba beletesszük a káposztakeverék felét, ráöntjük a gombát, betakarjuk a káposzta másik felével. A tetejét megtejfölözzük, zsemlemorzsával meghintjük és előmelegített sütőben körülbelül 10 percig sütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!