Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Májas vagdalt

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 25 dkg sertésmáj
  • 25 dkg burgonya
  • 2 db tojás
  • bors
  • majoránna
  • olaj a sütéshez
  • 2 dkg liszt vagy zabpehely



  

Elkészítés:

A burgonyát megtisztítjuk és a reszelő legkisebb lyukán, nyersen lereszeljük. A májat ledaráljuk. Összekeverjük a májat a reszelt burgonyával, sóval, borssal, majoránnával és a felvert tojásokkal. Végül hozzáadjuk a zabpelyhet vagy a lisztet, annyit, hogy a massza összeálljon. 20 percig pihentetjük, utána vizes kézzel kisebb gombócokat formálunk a masszából és ellapítjuk, majd mérsékelt tűzön megsütjük. Salátával fogyasztva igen finom.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!