Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Májas vagdalt
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 25 dkg sertésmáj
- 25 dkg burgonya
- 2 db tojás
- só
- bors
- majoránna
- olaj a sütéshez
- 2 dkg liszt vagy zabpehely
Elkészítés:
A burgonyát megtisztítjuk és a reszelő legkisebb lyukán, nyersen lereszeljük. A májat ledaráljuk. Összekeverjük a májat a reszelt burgonyával, sóval, borssal, majoránnával és a felvert tojásokkal. Végül hozzáadjuk a zabpelyhet vagy a lisztet, annyit, hogy a massza összeálljon. 20 percig pihentetjük, utána vizes kézzel kisebb gombócokat formálunk a masszából és ellapítjuk, majd mérsékelt tűzön megsütjük. Salátával fogyasztva igen finom.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!