Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Rakott párizsi

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg burgonya
  • 20 dkg párizsi
  • 2 db tojás
  • 2 dl lecsó vagy zöldpaprika, paradicsom
  • 2 dl energiaszegény tejföl



  

Elkészítés:

Egy kiolajozott tűzálló edény aljára egy réteg főtt, hámozott burgonyakarikát helyezünk, megsózzuk. Teszünk rá lecsót, keménytujás-karikákat és héjától elválasztott párizsi szeleteket. Újra rétegezzük úgy, hogy a zárósor lecsó legyen. Tejföllel befedjük és sütőben megsütjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!