Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Párolt, göngyölt csirkemell zöldkörettel

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 65 dkg csirkemell
  • 55 dkg gomba
  • 20 dkg karalábé
  • 5 dkg szójagranulátum
  • 10 dkg sajt
  • 0,5 dl tej
  • 5 dkg liszt
  • 5 dkg Rama
    margarin
  • 50 dkg paradicsom
  • 50 dkg uborka
  • 50 dkg káposzta
  • 25 dkg mexikói vegyes köret
  • 2 db főtt tojás
  • 10 dkg vegyes gyümölcs (5 dkg alma, 5 dkg őszibarack)
  • borsikafű
  • kakukkfű
  • izsóp
  • oregáno
  • petrezselyem



  

Elkészítés:

A csirkemellet kicsontozzuk, bőrét lehúzzuk, fűszerezzük, felgöngyöljük és megpároljuk. A gombát párolás után a szintén megpárolt és fűszerezett szójával megtöltjük. A csirkét és a gombát tálra rakjuk. A köretet: a párolt mexikóit, a nyers káposztát, a karikázott uborkát mellé tesszük, díszítjük sajttal, friss gyümölccsel. Tálalhatjuk különféle öntetekkel.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!