Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Párolt, göngyölt csirkemell zöldkörettel
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 65 dkg csirkemell
- 55 dkg gomba
- 20 dkg karalábé
- 5 dkg szójagranulátum
- 10 dkg sajt
- 0,5 dl tej
- 5 dkg liszt
- 5 dkg Rama margarin
- 50 dkg paradicsom
- 50 dkg uborka
- 50 dkg káposzta
- 25 dkg mexikói vegyes köret
- 2 db főtt tojás
- 10 dkg vegyes gyümölcs (5 dkg alma, 5 dkg őszibarack)
- borsikafű
- kakukkfű
- izsóp
- oregáno
- petrezselyem
- só
Elkészítés:
A csirkemellet kicsontozzuk, bőrét lehúzzuk, fűszerezzük, felgöngyöljük és megpároljuk. A gombát párolás után a szintén megpárolt és fűszerezett szójával megtöltjük. A csirkét és a gombát tálra rakjuk. A köretet: a párolt mexikóit, a nyers káposztát, a karikázott uborkát mellé tesszük, díszítjük sajttal, friss gyümölccsel. Tálalhatjuk különféle öntetekkel.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!