Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Almás setésvagdalt

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 40 dkg sertéshús
  • 20 dkg alma
  • 1 db tojás
  • 2 ek. étolaj
  • bors
  • petrezselyem



  

Elkészítés:

A ledarált húst összedolgozzuk a durva reszelőn lereszelt, megtisztított almával, a tojással, a finomra vágott petrezselyemmel, sóval, borssal. Pogácsákat formálunk és kikent tepsiben, középmeleg sütőben szép pirosra sütjük. Alufóliába csomagolva is készíthetjük. Ilyenkor befejezés előtt nyissuk ki a fóliát, és a vagdaltat enyhén pirítsuk meg. A vagdaltat egybesültnek is készíthetjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!