Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Almás setésvagdalt
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 40 dkg sertéshús
- 20 dkg alma
- 1 db tojás
- 2 ek. étolaj
- só
- bors
- petrezselyem
Elkészítés:
A ledarált húst összedolgozzuk a durva reszelőn lereszelt, megtisztított almával, a tojással, a finomra vágott petrezselyemmel, sóval, borssal. Pogácsákat formálunk és kikent tepsiben, középmeleg sütőben szép pirosra sütjük. Alufóliába csomagolva is készíthetjük. Ilyenkor befejezés előtt nyissuk ki a fóliát, és a vagdaltat enyhén pirítsuk meg. A vagdaltat egybesültnek is készíthetjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!