Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Párolt faltok

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 30 dkg kicsontozott csirkecomb
  • 30 dkg sertéscomb
  • 2 dkg liszt
  • 1 dl tejföl
  • 3 ek. étolaj
  • bors
  • majoránna
  • vegeta



  

Elkészítés:

A csirkecombokat kisebb darabokra, a sertéscombot 5-6 dekás szeletekre vágjuk. A húsokat megsózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk és forró olajban elősütjük. A sütés után megmaradt olajhoz 1 dl vizet öntünk, hozzáadjuk a vegetát, felforraljuk. Belekeverjük a tejfölt és egy pici lisztet. Majoránnával meghintjük. Egy tűzálló tálba rakjuk a húsokat, leöntjük az előkészített mártással, fóliával letakarjuk és sütőben 20 percig pároljuk. Mielőtt elkészülne, a fóliát eltávolítjuk és megpirítjuk a tetejét. Köretnek a sárgarépát, zöldborsót, gombát tanácsolom.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!