Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Párolt faltok
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 30 dkg kicsontozott csirkecomb
- 30 dkg sertéscomb
- 2 dkg liszt
- 1 dl tejföl
- 3 ek. étolaj
- só
- bors
- majoránna
- vegeta
Elkészítés:
A csirkecombokat kisebb darabokra, a sertéscombot 5-6 dekás szeletekre vágjuk. A húsokat megsózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk és forró olajban elősütjük. A sütés után megmaradt olajhoz 1 dl vizet öntünk, hozzáadjuk a vegetát, felforraljuk. Belekeverjük a tejfölt és egy pici lisztet. Majoránnával meghintjük. Egy tűzálló tálba rakjuk a húsokat, leöntjük az előkészített mártással, fóliával letakarjuk és sütőben 20 percig pároljuk. Mielőtt elkészülne, a fóliát eltávolítjuk és megpirítjuk a tetejét. Köretnek a sárgarépát, zöldborsót, gombát tanácsolom.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!