Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Töltött patisszon
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 120 dkg patisszon
- 1 tubus Hansági májkrém
- 1 db kemény tojás
- só
- ecet
Elkészítés:
A meghámozott patisszont enyhe ecetes vízben megszárítjuk. A patisszon enyhén domború tetejét éles késsel eltávolítjuk, belsejét kivájjuk. A tubusos májkrémet egyenletesen, körkörösen nyomva beletöltjük, meghintjük reszelt kemény tojással, végül visszahelyezzük a kalapját. Esetleg tartásmártást is készíthetünk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!