Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gombás paradicsom

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 10 dkg paradicsompüré
  • 40 dkg gomba
  • 5 dkg vöröshagyma
  • fél gerezd fokhagyma
  • 2 ek. étolaj
  • bors



  

Elkészítés:

A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. Az olajban megpirítjuk a felaprított hagymát és fokhagymát. Ha megpirult, adjuk hozzá a gombát és puhítsuk meg, gyakran kevergetve. Sózzuk, borsozzuk. A paradicsompürét vízzel hígítjuk, apróra vágott petrezselymet szórunk bele és addig főzzük, amíg sűrű szószt kapunk. A tűzről levesszük, sóval ízesítjük. A mártást a gombára öntjük és melegen tálaljuk. Főtt húst adhatunk hozzá.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!