Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gombás paradicsom
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 10 dkg paradicsompüré
- 40 dkg gomba
- 5 dkg vöröshagyma
- fél gerezd fokhagyma
- 2 ek. étolaj
- só
- bors
Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. Az olajban megpirítjuk a felaprított hagymát és fokhagymát. Ha megpirult, adjuk hozzá a gombát és puhítsuk meg, gyakran kevergetve. Sózzuk, borsozzuk. A paradicsompürét vízzel hígítjuk, apróra vágott petrezselymet szórunk bele és addig főzzük, amíg sűrű szószt kapunk. A tűzről levesszük, sóval ízesítjük. A mártást a gombára öntjük és melegen tálaljuk. Főtt húst adhatunk hozzá.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!