Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Sóskamártás
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 25 dkg sóskapüré vagy 50 dkg friss sóska
- 1 dl tejföl
- 3 dkg liszt
- 1 ek. étolaj
- só
- Canderel édesítőszer
Elkészítés:
A sóskát kevés olajon megpároljuk, majd ha a friss sóska péppé esik össze, felengedjük vízzel, megsózzuk. Tejfölös habarással sűrítjük, jól kiforraljuk. Édesítőszerrel ízesítjük. A mirelit sóskát nem kell olajon párolni.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!