Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Tök sajttal, gombával
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 80 dkg tök
- 2 dkg Rama margarin
- 10 dkg óvári sajt
- 20 dkg gomba
- 1 dl energiaszegény tejföl
- 3 dkg vöröshagyma
- só
- bors
- petrezselyem
- citromlé
Elkészítés:
A megtisztított tököt körülbelül 1 cm vastag szeletekre vágjuk. Citromlével ízesített, sós, forró vízben félig puhára főzzük, majd lecsurgatjuk. A Rama margarinon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, rátesszük a felszeletelt gombát. Ízesítjük sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemmel és puhára pároljuk. Egy tűzálló tálat Rama margarinnal kikenünk. a tökszeletek felét sorba lerakjuk, ráterítjük a gombát, s arra a megmaradt tököt. Tejföllel meglocsoljuk, rászórjuk a reszelt sajtot, és előmelegített sütőben átsütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!