Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Barackos csirke
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 10 dkg vöröshagyma
- 50 dkg sárgabarack
- 0,5 dl étolaj
- 3 dkg liszt
- 3,5 dl forró víz
- só
- törött bors (fehér)
- Poli Sweet
Elkészítés:
A hagymát megtisztítjuk és nagyon apróra vágjuk. A sárgabarackot meleg vízben megmossuk, leszárítjuk, félbevágjuk és kimagozzuk. Az olajat egy edényben felforrósítjuk. A csirkemellet minden oldalán átpirítjuk. Az olajat - 1 evőkanál kivételével - leöntjük, a maradékra szórjuk a lisztet és folytonos keverés közben ráöntjük a vizet. Sűrű mártásra főzzük. Belekeverjük a hagymát és 1 percig forraljuk. A barackokat közérakjuk, sóval, borssal, Poli Sweettel ízesítjük, végül a csirkedarabokat is a mártásba tesszük. Gyenge tűznél 30 percig együtt pároljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!