Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Barackos csirke

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemell
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 50 dkg sárgabarack
  • 0,5 dl étolaj
  • 3 dkg liszt
  • 3,5 dl forró víz
  • törött bors (fehér)
  • Poli Sweet



  

Elkészítés:

A hagymát megtisztítjuk és nagyon apróra vágjuk. A sárgabarackot meleg vízben megmossuk, leszárítjuk, félbevágjuk és kimagozzuk. Az olajat egy edényben felforrósítjuk. A csirkemellet minden oldalán átpirítjuk. Az olajat - 1 evőkanál kivételével - leöntjük, a maradékra szórjuk a lisztet és folytonos keverés közben ráöntjük a vizet. Sűrű mártásra főzzük. Belekeverjük a hagymát és 1 percig forraljuk. A barackokat közérakjuk, sóval, borssal, Poli Sweettel ízesítjük, végül a csirkedarabokat is a mártásba tesszük. Gyenge tűznél 30 percig együtt pároljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!