Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Káposztatekercs

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg fejes káposzta
  • 25 dkg darált hús
  • 1 db tojás
  • 4 dl tej
  • 3 dkg sajt
  • bors
  • pirospaprika
  • pár szem köménymag



  

Elkészítés:

A káposztaleveleket sós vízzel leforrázzuk. Ezután a húst elkeverjük a fűszerekkel és a tojással. Megtöltjük a leveleket, és a tekercseket kikent tűzálló tálba helyezzük. A tejet ráöntjük, meghintjük a reszelt sajttal, alufóliával befedjük és forró sütőben körülbelül 20 percig sütjük. A káposztát tölthetjük csirke- vagy pulykamellel is, amit szintén ledarálunk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!