Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Kapros gombapörkölt

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 40 dkg gomba
  • 8 dkg vöröshagyma
  • 3 dkg Rama
    margarin
  • 1 cs. kapor
  • 1 db tojássárgája
  • 1 kk. liszt
  • 1 dl tejszín vagy 1 dl energiaszegény tejföl
  • bors



  

Elkészítés:

A kockára vágott gombát a Rama
margarinon és a hagymán puhára pároljuk. Ízesítjük sóval, borssal. Amikor megpuhult, akkor a finomra vágott kaporral, tojássárgával és kevés liszttel elkevert tejszínnel vagy tejföllel besűrítjük és átforraljuk. Tejszínnel azok készítsék, akik nem rendelkeznek súlyfelesleggel.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!