Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Savanyú káposzta virslivel
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 15 dkg lilahagyma
- 20 dkg virsli
- 40 dkg savanyú káposzta
- 3 ek. olaj
- ecet
- só
- bors
- pici kömény
- 1 cs. petrezselyem
- 20 dkg csemege uborka
- édesítőszer
Elkészítés:
A hagymát felkarikázzuk, úgyszintén a virslit és az uborkát is. Hozzákeverjük az apróra vágott, kimosott savanyú káposztát. Az ecetet, köményt, sót, borsot, édesítőszert összekeverjük, és az olajat cseppenként hozzáadjuk. Ebbe az öntetbe forgatjuk a salátát, apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!