Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Savanyú káposzta virslivel

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 15 dkg lilahagyma
  • 20 dkg virsli
  • 40 dkg savanyú káposzta
  • 3 ek. olaj
  • ecet
  • bors
  • pici kömény
  • 1 cs. petrezselyem
  • 20 dkg csemege uborka
  • édesítőszer



  

Elkészítés:

A hagymát felkarikázzuk, úgyszintén a virslit és az uborkát is. Hozzákeverjük az apróra vágott, kimosott savanyú káposztát. Az ecetet, köményt, sót, borsot, édesítőszert összekeverjük, és az olajat cseppenként hozzáadjuk. Ebbe az öntetbe forgatjuk a salátát, apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!