Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Zöldbabsaláta tejszínes pulykaszelettel

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 1,2 kg zöldbab
  • 4 kk. étolaj
  • 8 kk. citromlé
  • 15 dkg finomra vágott
  • vöröshagyma
  • 4 kk. Rama
    margarin
  • 50 dkg pulykamell
  • 12 ek. víz
  • 12 ek. tejszín
  • egész bors



  

Elkészítés:

A zöldbabot enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük és ízesítjük az olajjal, citromlével, a finomra vágott vöröshagymával, sóval. A Rama
margarint serpenyőben felhevítjük, és 4-5 percre beletesszük a pulykaszeleteket úgy, hogy mindkét oldalukat megsütjük. Ezután levesszük a tűzről a serpenyőt és a húst tányérra szedjük. A vizet elkeverjük a tejszínnel és a serpenyőben lévő Rama
margarinra öntjük. A mártást sóval, borssal ízesítjük, felforraljuk és a pulykaszeletekre öntjük. A zöldbabsalptával tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!