Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Zöldborsó római módra

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg zöldborsó
  • 10 dkg gomba
  • 0,5 dkg liszt
  • 1 dl energiaszegény tejföl
  • 10 dkg vagdalt sonka
  • petrezselyem
  • 4 ek. étolaj



  

Elkészítés:

A zöldborsót a vágott petrezselyemzölddel olajon megpároljuk, kevés víz hozzáadásával a szeletekre vágott gombát is hozzáadjuk és megpároljuk. Liszttel meghintjük és beleadjuk a tejfölben elkevert sonkát, sózzuk és frissen tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!