Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Busavagdalt
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg busafilé
- 5 dkg vöröshagyma
- 1 cs. petrezselyem
- 2 ek. étolaj
- 2 db tojás
- 6 dkg zsemlemorzsa
- só
- bors
- pirospaprika
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A kifilézett busát apró lyukú tárcsán kétszer ledaráljuk. A megtisztított hagymát és a petrezselymet finomra vágjuk és olajon megpároljuk. A tojásokat 2-3 evőkanál morzsával, borssal, sóval együtt a halhoz adjuk. Pirospaprikával színesítjük. A masszából pogácsákat formázunk, a maradék morzsába forgatjuk és olajon ropogósra sütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!