Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Busavagdalt

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg busafilé
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 1 cs. petrezselyem
  • 2 ek. étolaj
  • 2 db tojás
  • 6 dkg zsemlemorzsa
  • bors
  • pirospaprika
  • olaj a sütéshez



  

Elkészítés:

A kifilézett busát apró lyukú tárcsán kétszer ledaráljuk. A megtisztított hagymát és a petrezselymet finomra vágjuk és olajon megpároljuk. A tojásokat 2-3 evőkanál morzsával, borssal, sóval együtt a halhoz adjuk. Pirospaprikával színesítjük. A masszából pogácsákat formázunk, a maradék morzsába forgatjuk és olajon ropogósra sütjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!