Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Áttetszó spárgaleves

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 1 kg spárga
  • 1 evőkanál finomra vágott turbolya
  • 1 tyúkhúsleveskocka feleresztve
  • másfél liter meleg víz
  • levesbetét
  • fél teáskanál finomított kristálycukor
  • csipetnyi Cayenne bors
  • só és frissen őrölt fekete bors



  

Elkészítés:

1. A spárgát megrtisztítjuk és meghámozzuk. A húslevest egy csipet sóval felforraljuk. A spárgát 12 percig főzzük benne. 2. A spárgát tiszta konyharuhán lecsöpögtetjük, és 2 cm-es darabokra vágjuk. Előmelegített agyagtálba öntjük, hozzáadjuk a levesbetétet és a finomra vágott turbolyát. 3. Cayenne borssal, sóval, cukorral ízesítjük, és meglocosljuk a forró húslevessel. Azonnal tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!