Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Áttetszó spárgaleves
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 1 kg spárga
- 1 evőkanál finomra vágott turbolya
- 1 tyúkhúsleveskocka feleresztve
- másfél liter meleg víz
- levesbetét
- fél teáskanál finomított kristálycukor
- csipetnyi Cayenne bors
- só és frissen őrölt fekete bors
Elkészítés:
1. A spárgát megrtisztítjuk és meghámozzuk. A húslevest egy csipet sóval felforraljuk. A spárgát 12 percig főzzük benne. 2. A spárgát tiszta konyharuhán lecsöpögtetjük, és 2 cm-es darabokra vágjuk. Előmelegített agyagtálba öntjük, hozzáadjuk a levesbetétet és a finomra vágott turbolyát. 3. Cayenne borssal, sóval, cukorral ízesítjük, és meglocosljuk a forró húslevessel. Azonnal tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!