Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Halpogácsa

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 40 dkg tonhal
  • 20 dkg burgonya
  • 1 db tojás
  • 4 dkg reszelt sajt
  • 2 dkg liszt
  • bors
  • szerecsendió
  • petrezselyem



  

Elkészítés:

A felengedett tonhalat és a megtisztított nyers burgonyát megdaráljuk és összedolgozzuk sóval, törött borssal, reszelt szerecsendióval, finomra vágott petrezselyemmel, tojással és a reszelt sajttal. Vizes kézzel kis pogácsákat formázunk belőle, lisztben megforgatjuk és olajban kisütjük. Rama
margarinos sárgarépával tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!