Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Halbecsinált
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 40 dkg hal (ponty)
- 15 dkg sárgarépa
- 10 dkg gyökér
- 4 ek. étolaj
- 2 dkg liszt
- 1 cs. petrezselyem
- citromlé
- só
- 1 dl energiaszegény tejföl
Elkészítés:
A halból 4 szeletet készítünk. Közben sós vízben a metéltre vágott zöldséget körülbelül 10 percig főzzük. Azután az olajból, lisztből apróra vágott petrezselyemzöldjével híg, világos rántást készítünk, a zöldség levével feleresztjük. A zöldséget és a halat beletesszük, citromlével ízesítjük és 10-15 percig forraljuk. Keverés helyett csak rázogatjuk, végül hozzáadjuk a tejfölt.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!