Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Halbecsinált

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 40 dkg hal (ponty)
  • 15 dkg sárgarépa
  • 10 dkg gyökér
  • 4 ek. étolaj
  • 2 dkg liszt
  • 1 cs. petrezselyem
  • citromlé
  • 1 dl energiaszegény tejföl



  

Elkészítés:

A halból 4 szeletet készítünk. Közben sós vízben a metéltre vágott zöldséget körülbelül 10 percig főzzük. Azután az olajból, lisztből apróra vágott petrezselyemzöldjével híg, világos rántást készítünk, a zöldség levével feleresztjük. A zöldséget és a halat beletesszük, citromlével ízesítjük és 10-15 percig forraljuk. Keverés helyett csak rázogatjuk, végül hozzáadjuk a tejfölt.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!