Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Sajtos pontyszelet

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg tisztított ponty
  • 4 dkg Rama
    margarin
  • 10 dkg Trappista sajt
  • 1 dl tejszín
  • fél cs. metélőhagyma



  

Elkészítés:

A megtisztított pontyot négy egyforma vastag szeletekre vágjuk és besózzuk. Rama
margarinnal kikent tűzálló tálba kevés vizet öntünk, belefektetjük a halszeleteket és letakarva kissé megpároljuk. Közben lereszeljük a sajtot, belekeverjük a tejszínbe a finomra összevágott metélőhagymával együtt. Megsózzuk és a félig párolt halszeletek tetejére öntjük. Forró sütőbe toljuk a tálat, és addig sütjük, amíg a tejszínes sajt kissé meg nem pirul rajta.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!