Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Rakott hal
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 80 dkg burgonya
- 60 dkg ponty
- 2 dkg zsír
- 5 dkg kolozsvári szalonna
- 15 dkg vöröshagyma
- só
Elkészítés:
A megtisztított burgonyát vékony szeletekre vágjuk. A felét kizsírozott tepsibe tesszük, megsózzuk, rátesszük a felszeletelt, megsózott halat, majd a megmaradt burgonyával betakarjuk. A tetejére tesszük a vékony csíkokra vagy karikára vágott vöröshagymát, szalonnát. Forró sütőben, mérsékelt tűzön megsütjük. Ha szükséges, kevés vízzel kicsit meglocsoljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!