Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Rakott hal

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 80 dkg burgonya
  • 60 dkg ponty
  • 2 dkg zsír
  • 5 dkg kolozsvári szalonna
  • 15 dkg vöröshagyma



  

Elkészítés:

A megtisztított burgonyát vékony szeletekre vágjuk. A felét kizsírozott tepsibe tesszük, megsózzuk, rátesszük a felszeletelt, megsózott halat, majd a megmaradt burgonyával betakarjuk. A tetejére tesszük a vékony csíkokra vagy karikára vágott vöröshagymát, szalonnát. Forró sütőben, mérsékelt tűzön megsütjük. Ha szükséges, kevés vízzel kicsit meglocsoljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!