Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Halrudak

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 40 dkg főtt vagy sült halfilé
  • 15 dkg burgonya
  • 2 db tojás
  • 4 dkg zsemlemorzsa
  • 4 dkg Rama
    margarin
  • bors
  • petrezselyem
  • olaj a sütéshez



  

Elkészítés:

A haldarabokat villával összetörjük. A burgonyát megfőzzük, megtisztítjuk, burgonyanyomóval összetörjük és a halhoz adjuk. Hozzáadjuk a Rama
margarint, a tojást, a morzsát és sóval, borssal, vágott petrezselyemmel ízesítjük, majd az egészet jól összedolgozzuk. Serpenyőben olajas hevítünk, miközben a masszából rudacskákat formálunk és az egészet kisütjük. Salátával tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!