Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Halrudak
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 40 dkg főtt vagy sült halfilé
- 15 dkg burgonya
- 2 db tojás
- 4 dkg zsemlemorzsa
- 4 dkg Rama margarin
- só
- bors
- petrezselyem
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A haldarabokat villával összetörjük. A burgonyát megfőzzük, megtisztítjuk, burgonyanyomóval összetörjük és a halhoz adjuk. Hozzáadjuk a Rama margarint, a tojást, a morzsát és sóval, borssal, vágott petrezselyemmel ízesítjük, majd az egészet jól összedolgozzuk. Serpenyőben olajas hevítünk, miközben a masszából rudacskákat formálunk és az egészet kisütjük. Salátával tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!