Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Ponty lerakva

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg ponty
  • 80 dkg burgonya
  • 2 db tojás
  • 2 dl tejföl
  • 4 dkg Roma Rama
    margarin
  • pici olaj



  

Elkészítés:

A megtisztított halat 3-4 cm széles szeletekre vágjuk, amelyekről a bőrt lehúzzuk. Lesózva állni hagyjuk. Kiolajozott tűzálló tálba karikára vágott főtt burgonyát teszünk, a felébe vágott kemény tojásokat a burgonyára rakjuk. Ezek tetejére a sorjában elhelyezzük a pontyszeleteket. Tejföllel olvasztott Romával leöntjük, forró sötétben pirosra sütjük, miközben saját levével öntözgetjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!