Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Halpaprikás

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg filézett ponty
  • 15 dkg vöröshagyma
  • 15 dkg gomba
  • 1 dl lecsó
  • 1 dl vörösbor
  • 2 ek. étolaj
  • bors
  • paprika



  

Elkészítés:

Az olajon a finomra vágott hagymát üvegesre pároljuk. Beletesszük a kockára vágott halfilét, a gombát, a lecsót. Fűszerezzük sóval, borssal, pirospaprikával. A vörösbort akkor öntjük hozzá, amikor valamennyi hozzávaló megpirult. A borral tálalás előtt még felrottyantjuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!