Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Halpaprikás
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg filézett ponty
- 15 dkg vöröshagyma
- 15 dkg gomba
- 1 dl lecsó
- 1 dl vörösbor
- 2 ek. étolaj
- só
- bors
- paprika
Elkészítés:
Az olajon a finomra vágott hagymát üvegesre pároljuk. Beletesszük a kockára vágott halfilét, a gombát, a lecsót. Fűszerezzük sóval, borssal, pirospaprikával. A vörösbort akkor öntjük hozzá, amikor valamennyi hozzávaló megpirult. A borral tálalás előtt még felrottyantjuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!