Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Citromos-almás hal

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg tonhal
  • 40 dkg alma
  • 2 dl energiaszegény tejföl
  • 1 dl tojássárgája
  • 4 dkg óvári sajt



  

Elkészítés:

Sós vízben megfőzzük a halat, villával összetörjük. Rama
margarinnal kikent tűzálló tál aljába karikázzuk a meghámozott almát. Rászórjuk a haldarabokat. Citromlével megcsepegtetjük, a tejfölt összekeverjük a tojássárgájával és a halra öntjük. Megszórjuk a reszelt sajttal és 20 percig előmelegített sütőben sütjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!