Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gombás ponty

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg ponty
  • 20 dkg gomba
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 4 ek. étolaj
  • 2 dkg liszt
  • 10 dkg zöldpaprika
  • 5 dkg paradicsom
  • petrezselyem
  • bors



  

Elkészítés:

A halszeleteket besózzuk és körülbelül egy órán át állni hagyjuk, majd lisztbe mártva, olajon mindkét oldalát elősütjük, és egy lábasban félretesszük. A visszamaradt olajban a finomra vágott vöröshagymát megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott gombát, átpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük és kevés vízzel felengedve fedő alatt pároljuk. Amikor majdnem kész, hozzáadjuk a karikára vágott zöldpaprikát, paradicsomot és az elősütött halra öntve, fedő alatt lassú tűzön 5-6 percig együtt pároljuk. Tálaláskor meghintjük petrezselyemzölddel.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!