Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gombás ponty
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg ponty
- 20 dkg gomba
- 5 dkg vöröshagyma
- 4 ek. étolaj
- 2 dkg liszt
- 10 dkg zöldpaprika
- 5 dkg paradicsom
- petrezselyem
- bors
- só
Elkészítés:
A halszeleteket besózzuk és körülbelül egy órán át állni hagyjuk, majd lisztbe mártva, olajon mindkét oldalát elősütjük, és egy lábasban félretesszük. A visszamaradt olajban a finomra vágott vöröshagymát megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott gombát, átpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük és kevés vízzel felengedve fedő alatt pároljuk. Amikor majdnem kész, hozzáadjuk a karikára vágott zöldpaprikát, paradicsomot és az elősütött halra öntve, fedő alatt lassú tűzön 5-6 percig együtt pároljuk. Tálaláskor meghintjük petrezselyemzölddel.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!