Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Húsos kocka

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 30 dkg sertéscomb
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 3 ek. étolaj
  • 1 dl lecsó
  • 2 cs. réteslap
  • 2 db tojás
  • 1 dl energiaszegény tejföl
  • őrölt bors
  • pirospaprika



  

Elkészítés:

A húsból hagyományos módon pörköltet készítünk, kihűtjük, és a levével együtt ledaráljuk vagy nagyon apró kockákra vágjuk. Tejföllel simára keverjük, sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a tojássárgákat és habbá vert fehérjéket. Óvatosan összekeverjük. Az egyik csomag réteslapot szétbontjuk és kiolajozott tepsi aljára terítjük. A pörköltmasszát rásimítjuk, majd a másik csomag szétbontott réteslappal befedjük. A tetejét megolajozzuk, és előmelegített sütőben, kis lángon addig sütjük, amíg a tészta meg nem pirul. Maradék pörköltből is készíthetjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!