Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Húsos kocka
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 30 dkg sertéscomb
- 10 dkg vöröshagyma
- 3 ek. étolaj
- 1 dl lecsó
- 2 cs. réteslap
- 2 db tojás
- 1 dl energiaszegény tejföl
- só
- őrölt bors
- pirospaprika
Elkészítés:
A húsból hagyományos módon pörköltet készítünk, kihűtjük, és a levével együtt ledaráljuk vagy nagyon apró kockákra vágjuk. Tejföllel simára keverjük, sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a tojássárgákat és habbá vert fehérjéket. Óvatosan összekeverjük. Az egyik csomag réteslapot szétbontjuk és kiolajozott tepsi aljára terítjük. A pörköltmasszát rásimítjuk, majd a másik csomag szétbontott réteslappal befedjük. A tetejét megolajozzuk, és előmelegített sütőben, kis lángon addig sütjük, amíg a tészta meg nem pirul. Maradék pörköltből is készíthetjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!