Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Ízes pecsenye

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéscomb
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 2 dl energiaszegény tejföl
  • 1 ek. mustár
  • 1 dkg liszt
  • 60 dkg burgonya
  • köménymag
  • 3 ek. étolaj
  • pirospaprika
  • bors



  

Elkészítés:

A sertéshúst megmossuk, besózzuk, kicsit paprikával is bedörzsöljük. Az olajban megfuttatjuk a reszelt hagymát, a húst mindkét oldalán beleforgatva kissé lesütjük, pár szem köményt és borsot is adunk hozzá. Vízzel locsolva félpuhára pároljuk, akkor kivesszük a levéből, a léhez adjuk a tejfölt, mustárral és liszttel elhabarjuk. A húst visszatesszük, mellé rakjuk a feldarabolt burgonyát és mindent puhára párolunk. Ha a lé nagyon elfőne, csepp vízzel fetöltögetjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!