Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Ízes pecsenye
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 50 dkg sertéscomb
- 5 dkg vöröshagyma
- 2 dl energiaszegény tejföl
- 1 ek. mustár
- 1 dkg liszt
- 60 dkg burgonya
- köménymag
- só
- 3 ek. étolaj
- pirospaprika
- bors
Elkészítés:
A sertéshúst megmossuk, besózzuk, kicsit paprikával is bedörzsöljük. Az olajban megfuttatjuk a reszelt hagymát, a húst mindkét oldalán beleforgatva kissé lesütjük, pár szem köményt és borsot is adunk hozzá. Vízzel locsolva félpuhára pároljuk, akkor kivesszük a levéből, a léhez adjuk a tejfölt, mustárral és liszttel elhabarjuk. A húst visszatesszük, mellé rakjuk a feldarabolt burgonyát és mindent puhára párolunk. Ha a lé nagyon elfőne, csepp vízzel fetöltögetjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!