Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Göngyölt hús

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéskaraj vagy -comb
  • 8 dkg sajt
  • 20 dkg csemegeuborka
  • 2 db tojás
  • 4 dkg liszt
  • 6 dkg zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez



  

Elkészítés:

A csont nélküli hússzeleteket kissé kiverjük, megsózzuk. Ráfektetjük a szelet sajtot és két darab szeletelt uborkát, feltekerjük és fogpiszkálóval összetűzzük. A tekercseket lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd olajban kisütjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!