Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Göngyölt hús
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 50 dkg sertéskaraj vagy -comb
- 8 dkg sajt
- 20 dkg csemegeuborka
- 2 db tojás
- 4 dkg liszt
- 6 dkg zsemlemorzsa
- só
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A csont nélküli hússzeleteket kissé kiverjük, megsózzuk. Ráfektetjük a szelet sajtot és két darab szeletelt uborkát, feltekerjük és fogpiszkálóval összetűzzük. A tekercseket lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd olajban kisütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!