Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Pikáns párolt csirke

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemell
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 2 dkg paradicsompüré
  • 6 szem egész bors
  • 1 db babérlevél
  • 0,5 dkg liszt
  • 2 dkg Rama
    margarin
  • 2 dl nem édes vörösbor
  • petrezselyem



  

Elkészítés:

edő alatt pároljuk. Időnként vízzel felöntjük, de ügyeljünk arra, hogy a hús ne főjön, hanem rövid lében párolódjék. Amikor majdnem kész a hús, a mellé helyezett fűszereket kiszedjük, a húsra öntjük a bort, hirtelen felforraljuk, majd egészen kis lángra tesszük. A lisztet kevés hideg vízzel simára keverjük és behabarjuk vele a csirkét.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!