Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Pikáns párolt csirke
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 10 dkg vöröshagyma
- 2 dkg paradicsompüré
- 6 szem egész bors
- 1 db babérlevél
- 0,5 dkg liszt
- 2 dkg Rama margarin
- 2 dl nem édes vörösbor
- só
- petrezselyem
Elkészítés:
edő alatt pároljuk. Időnként vízzel felöntjük, de ügyeljünk arra, hogy a hús ne főjön, hanem rövid lében párolódjék. Amikor majdnem kész a hús, a mellé helyezett fűszereket kiszedjük, a húsra öntjük a bort, hirtelen felforraljuk, majd egészen kis lángra tesszük. A lisztet kevés hideg vízzel simára keverjük és behabarjuk vele a csirkét.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!