Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Pácolt sertéshús

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg sovány sertéshús
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 kk. őrölt gyömbér
  • 2 kk. kefir
  • 2 kk. pirospaprika
  • 2 ek. olvasztott Rama
    margarin



  

Elkészítés:

Keverjük össze a gyömbért, a fokhagymát és a köményt, sózzuk meg. Tegyük hozzá a kefirt, a pirospaprikát. Ezzel a keverékkel alaposan kenjük be a felszeletelt húst, hagyjuk állni legalább fél óra hosszáig, majd sütőben vagy grillsütőben nagyon lassan süssük puhára. Ha kész, tegyük a Rama
margarint egy edénybe és a húsdarabokat állandóan forgatva, süssük minden oldalukon pirosra. Citromszeletekkel tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!