Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Pácolt sertéshús
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 50 dkg sovány sertéshús
- 5 gerezd fokhagyma
- 1 kk. őrölt gyömbér
- 2 kk. kefir
- 2 kk. pirospaprika
- 2 ek. olvasztott Rama margarin
- só
Elkészítés:
Keverjük össze a gyömbért, a fokhagymát és a köményt, sózzuk meg. Tegyük hozzá a kefirt, a pirospaprikát. Ezzel a keverékkel alaposan kenjük be a felszeletelt húst, hagyjuk állni legalább fél óra hosszáig, majd sütőben vagy grillsütőben nagyon lassan süssük puhára. Ha kész, tegyük a Rama margarint egy edénybe és a húsdarabokat állandóan forgatva, süssük minden oldalukon pirosra. Citromszeletekkel tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!