Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Őszibarackos csirkemell
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- 20 dk őszibarack
- 1 dl tejszín
- 3 dkg Rama margarin
- 1 dkg liszt
- 1 ek. ketchup
- só
- fehér bors
Elkészítés:
A csirkemelleket kicsontozzuk, lebőrözzük és a húst újnyi csíkokra vágjuk. A tejszínit meg a ketchupot összekeverjük, megsózzuk, megborsozzuk és a húst legalább egy napig hűtőszekrényben érleljük. Ezután a húst lecsepegtetjük és a Rama margarinbon hirtelen átsütjük. A liszttel megszórjuk és a páclével felengedjük. A megtisztított, kimagozott őszibarackot kis kockákra vágjuk és a húshoz adjuk, rázogatva addig hagyjuk a tűzön, amíg a hús teljesen megpuhul, a leve besűrűsödik.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!