Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Őszibarackos csirkemell

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemell
  • 20 dk őszibarack
  • 1 dl tejszín
  • 3 dkg Rama
    margarin
  • 1 dkg liszt
  • 1 ek. ketchup
  • fehér bors



  

Elkészítés:

A csirkemelleket kicsontozzuk, lebőrözzük és a húst újnyi csíkokra vágjuk. A tejszínit meg a ketchupot összekeverjük, megsózzuk, megborsozzuk és a húst legalább egy napig hűtőszekrényben érleljük. Ezután a húst lecsepegtetjük és a Rama
margarinbon hirtelen átsütjük. A liszttel megszórjuk és a páclével felengedjük. A megtisztított, kimagozott őszibarackot kis kockákra vágjuk és a húshoz adjuk, rázogatva addig hagyjuk a tűzön, amíg a hús teljesen megpuhul, a leve besűrűsödik.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!