Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Grillezett lazac pestóval
3x
2x
0.0x
Grillezett lazac pestóval recept
Hozzávalók:
- 4 szelet lazac
- 4 paradicsom
- 4 evó'kanál pesto
- 3 evőkanál xéres-i bor
- 3 evőkanál főzőtejszín
- 1 evőkanál lecsöpögtetett kapribogyó
- 2 evőkanál olívaolaj
- 3 evőkanál bazsalikom
- só és frissen őrölt bors
Elkészítés:
1.A paradicsomot megmossuk, félbe vágjuk, és kimagozzuk. 2.Az olívaolajat sózzuk és borsozzuk, és a lazacszeletek mindkét oldalát bekenjük vele. A lazacszeleteket helyezzük rá egy grillrácsra a sütő közepén — a paradicsommal együtt —úgy, hogy a paradicsomhús fölfelé legyen. A halat és a paradicsomot szórjuk meg bazsalikommal. A lazacot mindkét oldalán meggrillezzük. 3.A pestót megmelegítjük egy lábasban a borral, anélkül, hogy felforralnánk Hozzáadjuk a kapribogyót és a főzőtejszínt. 4.A lazacot és a paradicsomot egy tányérra tesszük, és befedjük a pestomártással. Azonnal tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!